L-zetel


Een nieuwe L-zetel aanschaffen is niet niks. Dit formaat moet namelijk precies in jouw woonkamer passen. Door de L-vorm kan dit nog wel een beetje lastig zijn. Gelukkig hebben wij genoeg keuze en willen we je hiermee graag helpen. Ook beschikken wij over een pagina waar je inspiratie kan opdoen. Hier hebben onze klanten namelijk hun aankopen met je gedeeld. Wil je toch liever eerst de zetel testen en in het echt bekijken? Dat kan, want wij hebben verschillende verkooppunten door heel Nederland. Neem dus snel een kijkje!

Relaxen in een L-zetel

De L-zetel is de perfecte zetel om lekker onderuit te hangen. Maar hij heeft meerdere functies, want rechtop zitten kan natuurlijk ook gewoon. Hierdoor is de zetel handig voor een lekker relaxt avondje, maar ook voor verjaardagen. Voor verschillende gelegenheden de perfecte zetel dus. Handig hè?

Bekijk onze verkooppunten

Ruimte voor een L-zetel

Een L-zetel past goed in een hoek van je woonkamer. Door de L-vorm kan je de zetel zo in de hoek zetten. Hierdoor hoef je geen twee zetels aan te schaffen. Wel blijft er ruimte over voor een eenpersoonszetel en een leuke salontafel, bijvoorbeeld de Toscane Eenpersoonszetel en de Rocco Salontafel.

Voordelen UrbanSofa

UrbanSofa biedt de klant veel voordelen. Wij hebben alles voor iedere interieurstijl, waardoor iedereen bij ons kan slagen. Je kan namelijk ook nog jouw zetel personaliseren. Fijn hè? Wij leveren zetels van Europese topkwaliteit. Deze zetels komen ook nog eens rechtstreeks van de fabriek, waardoor dit voor jou als klant voordeliger is. Ik hoor je al denken: hoe kan dit? De tussenschakels zijn geen onderdeel meer van het leveringsproces, dus dit scheelt in kosten. Voor jou dus!

De L-zetel aanschaffen

Heb je inspiratie opgedaan en een leuke zetel uitgekozen? Of wist je allang welke L-zetel je wilde aanschaffen? Wij hopen dat alle informatie op onze website duidelijk was, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat je nog vragen hebt. Aarzel geen moment en neem contact op met onze specialisten. Zij staan je graag te woord.