Barstoelen

Ben je op zoek naar barstoelen voor aan jouw bartafel of kookeiland? Bij UrbanSofa vind verschillende modellen barstoelen geschikt voor jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een simpele barkruk of juist een luxe barstoel waar je uren mee kunt tafelen. Alle stoelen kunnen worden geleverd in een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen. Zo passen jouw nieuwe barstoelen altijd perfect in jouw interieur!

Barstoelen in verschillende stijlen

Barstoelen zijn een prachtige toevoeging aan je eetkamer. Met een barkruk breng je gezelligheid in je interieur. In onze collectie vind je verschillende modellen barstoelen. Deze zijn ook in verschillende hoogtes te verkrijgen. Wil je heerlijk lang kunnen dineren? Dan zijn luxe barstoelen een must! Chique stoelen met rug- en armleuningen zien er niet alleen prachtig uit, maar zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Wil je extra zitplekken creëren wanneer je vrienden over de vloer komen voor een drankje? Dan is een moderne barkruk de juiste keuze!

Naar jouw wens gemaakt

In onze collectie vind je verschillende modellen barstoelen. Deze kun je naar jouw wens laten maken door te kiezen uit een van 200+ stoffen en diverse andere opties. Of je nu op zoek bent naar industriële barstoelen van leer of juist landelijke barstoelen met een zachte stof, het is allemaal mogelijk!

Bekijk alle meubelstoffen