Heb je een vraag?

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden van een bepaald model, bezorgopties, levertijd of garantie? Neem voor al je verkoopgerelateerde vragen gerust contact op met een van onze verkooppunten. Vul hieronder je plaats of postcode in en je krijgt gelijk te zien welke verkooppunten er bij jou in de buurt zitten.

Zoek een verkooppunt

Proefzitten? Kom gerust langs bij een van onze verkooppunten.

Teaches the store MAX&Co in Venice

Contactformulier

Stel je je vraag liever rechtstreeks aan UrbanSofa? Vul dan hier het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook UrbanSofa dealer worden?

UrbanSofa is altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen met meubelwinkels. Ben je geïnteresseerd in onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om nader kennis te maken.

Contactgegevens

UrbanSofa (kantoor)
Markt 27-29
6701 CX Wageningen
Nederland
KVK: 64700577

Volg UrbanSofa via

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de meubels bekijken?

UrbanSofa heeft een uitgebreid netwerk van verkooppunten.

Bekijk onze verkooppuntenpagina. Er is altijd een verkooppunt in de buurt.

Waar zijn de meubels te koop?

UrbanSofa heeft een uitgebreid netwerk van verkooppunten.

Bekijk onze verkooppuntenpagina. Er is altijd een verkooppunt in de buurt.

Kan ik zelf mijn stof bepalen?

De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 160 eigentijdse stoffen en lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Je kiest zelf de stof die perfect bij jou past.

Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaag je voor iedere stijl en elk interieur.

Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Hoe zit het met de bezorging van mijn meubels?

UrbanSofa levert jouw meubel rechtstreeks bij het verkooppunt.

De bezorging van jouw meubel plan je vervolgens met het verkooppunt van jouw keuze.

Met wie doe ik zaken?

Als consument doe je zaken met het verkooppunt van jouw keuze. Voor vragen over je levering of garantie kun je dus altijd bij jouw verkooppunt terecht.

Hoe zit het met mijn garantie?

Als consument doe je zaken met het verkooppunt van jouw keuze. Voor vragen over de garantie kun je dus altijd bij jouw verkooppunt terecht.

Als UrbanSofa staan wij natuurlijk volledig achter de kwaliteit van ons product. Daarom ontvang je van ons helemaal gratis 3 jaar aanvullende fabrieksgarantie. Wanneer je voor je garantie niet meer terecht kunt bij jouw verkooppunt, nemen wij deze kosteloos voor je over.

 

Wat houdt fabrieksgarantie in?

UrbanSofa staat achter de kwaliteit van de door haar geleverde meubels. Daarom ontvang je van ons helemaal gratis 3 jaar aanvullende fabrieksgarantie. Wanneer je voor je garantie niet meer terecht kunt bij jouw verkooppunt, nemen wij de lopende garantie kosteloos voor je over.

Worden de producten duurzaam geproduceerd?

Verantwoord ondernemen is voor ons belangrijk. Wij houden in het hele productieproces onze ecologisch voetprint zo laag mogelijk.

Zo beschikkken onze grondstoffen over de beste keurmerken, zoals bijvoorbeeld het PEFC-keurmerk van ons hardhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen in Duitsland (hiervan maken wij de frames voor de zitmeubelen) of het Vriksh-keurmerk voor producten uit onze tafelcollectie.

Het afval uit het productieproces verwerken we weer tot korrels waarmee we warmte en energie opwekken.

Wat is de kwaliteit van de meubels?

UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit!

Zo worden de zitmeubelen van UrbanSofa uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Het frame maken we van massief beukenhout en voor de binnenvering gebruiken we alleen stalen nosag-veren. De zitkussen vullen we standaad met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim. Daarnaast stellen wij onze stoffencollectie met veel zorg samen. Voordat een stof in onze stalenboeken terecht komt wordt deze uitgebreid getest. Alleen wanneer aan onze hoge standaard wordt voldaan nemen wij de stof op in het assortiment.

De tafels die wij leveren worden gemaakt uit het beste hout dat afkomstig is van geselecteerde plantages. Iedere tafel die wordt uitgeleverd is uitgebreid gecontroleerd door ons kwaliteitsteam. Alleen wanneer aan onze hoge standaarden is voldaan wordt de tafel verpakt en klaar gemaakt voor levering.

Waar vind ik een verkooppunt?

UrbanSofa heeft een uitgebreid netwerk van verkooppunten.

Bekijk onze verkooppuntenpagina. Er is altijd een verkooppunt in de buurt.

Wat houdt rechtstreekse levering in?

UrbanSofa levert haar zitmeubelen door middel van rechtstreekse levering.

Door overbodige partijen zoals importeurs en groothandels uit het transportproces te halen verdwijnen de hoge winsten die deze partijen maken. Bovendien hoeven er door de directe levering aan jouw verkooppunt geen hoge kosten meer gemaakt te worden voor het op- en overslaan van de meubels.

Daarom is fabrieksverkoop zo voordelig en daar profiteer jij als consument van!

Kan ik ook rechtstreeks bij UrbanSofa bestellen?

UrbanSofa maakt gebruik van een uitgebreid netwerk aan verkooppunten.

Omdat ons logistieke proces hier niet op is ingericht is het niet mogelijk om rechtstreeks bij UrbanSofa te bestellen.

Bekijk onze verkooppuntenpagina voor een overzicht van alle verkooppunten. Er is altijd een verkooppunt in de buurt.

Wat is de levertijd van de zitmeubelen?

Ieder UrbanSofa zitmeubel wordt volledig met de hand naar jouw persoonlijke wensen gemaakt. Dit ambachtelijke proces heeft een beetje tijd nodig. Wij hanteren daarom voor het uitleveren van de zetel aan het verkooppunt van jouw keuze een levertijd van 6 tot 12 weken met een gemiddelde van 8.

Let op: de levertijden kunnen door de huidige omstandigheden afwijken. Je kunt terecht bij jouw verkooppunt omtrent informatie over de actuele levertijd.

Hoe kan UrbanSofa zoveel voordeliger zijn dan vergelijkbare kwaliteits zetels?

Zitmeubels van gelijkwaardige kwaliteit kosten elders veel meer. Hoe kan UrbanSofa dan zo goedkoop leveren? Dit is mogelijk door de UrbanSofa visie. De focus bij UrbanSofa ligt altijd op optimalisatie van processen en niet op bezuiniging op kwaliteit. Zo maakt het unieke logistieke systeem dat UrbanSofa heeft ontwikkeld het mogelijk te leveren zonder importeur en groothandel. Dit scheelt enorm in de kosten. Daarnaast bekijken wij de zitmeubelbranche met oer-Hollandse zuinigheid, en dat werkt! We doen niet mee met dure meubelbeurzen, onnodig dure reclame campagnes of hippe netwerkevents. Wij steken ons geld en tijd liever in innovatie. Iedere euro wordt door ons weloverwogen besteed waardoor je nooit teveel betaald.

Kan ik ook mijn eigen stof aanleveren?

Bij UrbanSofa kun je jouw zetel helemaal personaliseren. Je kunt zelfs je eigen stof aanleveren.

Neem voor meer informatie gerust contact op met een van onze verkooppunten.

Wat kan ik allemaal personaliseren aan mijn zetel?

Een UrbanSofa zetel is helemaal naar eigen wens te personaliseren.

Bij elk model heb je de keuze uit verschillende type zitcomfort. Ook de diepte van het model is vaak aan te passen.
Er zijn diverse soorten rugkussens, meer dan 160 stoffen en leder soorten en talloze opties per model.
Verander bijvoorbeeld de stof van de biezen, of ga voor een stoere uitstraling met een contrasterende stiknaad.

Kom gerust eens langs bij een van de verkooppunten voor meer informatie.

Welke zitcomforts biedt UrbanSofa aan?

UrbanSofa zitmeubelen worden standaard uitgerust met het unieke UrbanSofa comfort seat zitcomfort. De comfort seat zitkussen zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit HR koudschuim en bestaan uit verschillende lagen voor een heerlijk loungecomfort.

Daarnaast biedt UrbanSofa de mogelijkheid om de kussens te laten voorzien van latex vlokvulling. Latex vlokvulling zitkussens bestaan uit losse vlokken die vrij door het kussen kunnen bewegen. Hierdoor krijgt je zetel een heerlijk zacht zitcomfort en een schitterende levendige uitstraling.

Voor iedereen die een hardere zit wenst is er de UrbanSofa hard seat. De hard seat bestaat uit een blok HR koudschuim en is de hardste van de 3 type zitcomforts. Het geeft een stevigere zit voor een actievere zithouding.

Welke opstellingen zijn er?

Voor de meeste modellen uit de UrbanSofa collectie geldt dat ze leverbaar zijn in vrijwel alle opstellingen. De modellen kunnen namelijk bestelt worden in diverse elementen. Door de diverse elementen te combineren stel je eenvoudig de zetel samen die voor jouw het meest geschikt is.

Kijk voor meer informatie op de brochures bij het model van je keuze of neem gerust contact op met een van onze verkooppunten.

Ik heb een order geplaatst, kan ik die nog wijzigen?

Twijfel je over de gekozen stof of past de bestelde hoekzetel toch net niet in helemaal in je kamer?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst gaan wij de order voor je inplannen in ons productie proces. In de eerste twee weken van dit proces is het nog mogelijk om je order te wijzigen. Een ander stofje, een andere opstelling of toch nog wat extra opties? Binnen twee weken na bestelling is dit geen enkel probleem.

Neem gerust contact op met het verkooppunt waar je jouw bestelling hebt geplaatst om je wijzigingen door te geven.