Industriële zetels


Heb je een industrieel interieur en ben je op zoek naar een nieuwe zetel? Een industriële zetel mag dan zeker niet ontbreken. Deze stijl staat bekend om een stoere, robuuste en ruwe look. Wil je een zetel die aan deze kenmerken voldoet? Neem dan eens een kijkje tussen het aanbod van UrbanSofa. Bij ons vind je industriële zetels van de beste kwaliteit die je tegen een scherpe prijs koopt, online of bij een van onze verkooppunten. Bekijk snel onze collectie industriële hoeksalons en mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op. Wij adviseren je graag over een nieuw industrieel salon.

Industriële zetels

Smaken verschillen, daarom bieden wij comfortabele zetels in allerlei soorten en maten. Hierdoor kan iedereen slagen in de aankoop van een nieuwe zetel. Van 2-zitter tot industriële zetel, tot industrieel hoeksalon, wij hebben het allemaal voor je. De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit 130 soorten stof en 14 lederkleuren. Keuze aan industriële salons genoeg dus! De meubels van UrbanSofa staan gelijk aan echt vakmanschap. Onze producten worden met de hand vervaardigd, je haalt dus altijd de beste kwaliteit in huis. Ieder product beschikt over een UrbanSofa merklabel. Check daarom altijd de aanwezigheid van het UrbanSofa merklabel.

Bekijk onze verkooppunten

Zetels van leer

Een zetel is vaak hét pronkstuk van een ruimte. Wil je een zetel hebben die aan de industriële kenmerken voldoet? UrbanSofa heeft vele opties voor je beschikbaar, zoals leren zetels. Deze staan prachtig binnen deze woonstijl en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten modellen. Ze zitten en liggen heerlijk en zijn gemakkelijk schoon te houden. Dankzij de hoge kwaliteit geniet je jarenlang van je leren industriële zetel. Weet je al welk industrieel salon je favoriet is?

Mix and match

Naast industriële zetels kun je bij ons ook terecht voor stoelentafels,en tapijten. Deze items kun je binnen ieder interieur plaatsen, omdat de meubels naar eigen smaak te personaliseren zijn. De industriële stijl is erg veelzijdig en je kunt er een hele unieke sfeer mee creëren. Mix and match er dus op los en geef er je eigen tintje aan.

Advies nodig?

Als je een industriële zetel bij UrbanSofa koopt, weet je zeker dat je nooit te veel hoeft te betalen. Wij leveren je nieuwe zetel rechtstreeks bij een verkooppunt naar wens. Hierdoor schakelen we dure tussenpartijen uit en daar profiteer jij van. UrbanSofa biedt een garantie van 3 jaar na de aankoop van je zetel. Voordeliger kan niet toch?

Wij staan volledig achter onze producten. Garantiegevallen worden beter en sneller afgehandeld, je zit bij ons namelijk direct bij de bron. Dit betekent meer zekerheid voor jou en betere service. Dat wil toch iedereen? Shop slim en neem een kijkje tussen onze collectie. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien je graag van advies. We helpen je graag verder zodat je een geschikte aankoop verricht bij één van onze UrbanSofa verkooppunten. Kom langs voor een nieuw industrieel hoeksalon.