Groene zetel


Is jouw interieur een beetje saai en wil je graag iets kleur toevoegen? Dan kunnen wij jou helpen. Wij hebben namelijk zetels in verschillende kleuren in onze collectie, die jouw interieur een stukje op gaan fleuren. De groene zetel is een grote opkomende trend. Die wil je toch niet missen? De producten van UrbanSofa zijn ook nog eens van uitstekende Europese kwaliteit. Dubbel geluk dus. Bekijk snel onze collectie groene salons en bij vragen kan je gerust contact opnemen. Wij staan je graag te woord.

Waarom een groene zetel?

Tegenwoordig is een groene zetel een enorme trend. De kleur groen zet de toon in jouw interieur en wordt bijna onmisbaar. De kleur groen zorgt voor een huiselijke en natuurlijke uitstraling en brengt meteen wat sfeer met zich mee. Een groene zetel is ontzettend leuk te combineren met verschillende huiselijke aspecten. Wat dacht je van leuke plantjes in een pot, of een leuke eenpersoonszetel naast een groene muur. Bijvoorbeeld de Jazz Eenpersoonszetel. Deze past perfect bij de groene kleur. Een paar leuke schilderijtjes aan de muur en jouw groen salon is af. Wil je nog iets extra’s toevoegen? Kies iets van hout. Deze combinatie staat ook érg goed.

Bekijk onze verkooppunten

Verschillende soorten zetels

De ene groene zetel is de andere natuurlijk niet. Het kan nog erg van elkaar verschillen. Een groene leren zetel zorgt namelijk nog voor een andere uitstraling dan een stoffen zetel. En wil je dan een groene hoekzetel of een 2-zits zetel? Dit verschilt natuurlijk per ruimte. In de ene woonkamer past een hoekzetel in het groen, terwijl in een andere woonkamer daar geen ruimte voor is. Daarom voor ieder wat wils bij UrbanSofa. De producten bij UrbanSofa zijn ook nog eens tot wel 50% voordeliger. Dit is mede mogelijk gemaakt door het uitschakelen van de tussenschakels. Die scheelt enorm in kosten en leveringstijd.

De groene zetel ontbrekend in jouw interieur

De zetel in het groen kan je bijna niet missen na het lezen van deze informatie. Het is erg leuk om wat natuur naar binnen te halen. Zoveel moeite hoef je hier niet eens voor te doen. De groene zetel draagt hier al aan bij. Wil je een beetje met de trends mee, dan raden onze specialisten jou een groene salon aan. Dit wil je toch niet missen?

Overgaan tot aanschaf van een groene zetel

Weet je al precies wat je wil? Of heb je toch nog wat vragen? Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten. Twijfel dan ook geen seconden en neem contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen. Mocht je nog wat onderhoudsproducten nodig hebben voor jouw zetel? Daarmee kunnen wij je ook helpen. Met de UrbanSofa Outdoor Textile Protector bescherm je jouw zetel stof-en vlekafstotend. Dat wil toch iedereen?