Rocco Salontafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende onderstellen!

Massieve, stoere en robuuste salontafel voor de laagste prijs van België. Met trots introduceren wij onze Rocco tafelcollectie. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling.

Bekijk de Rocco productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Salontafel:

€ 529,-   € 349,-

Rocco Salontafel

Massieve, stoere en robuuste salontafel voor de laagste prijs van België. Met trots introduceren wij onze Rocco tafelcollectie.

Alle salontafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke tafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Rocco collectie biedt een keuze uit 4 soorten onderstellen (X en U) in zwart ,wit of raw metal.

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van België. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle salontafels in onze collectie zijn geheel massief.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice