Quinn Zetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je bank samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Quinn is een prachtig model in onze nieuwe collectie. De stijlvolle armleuningen en metalen pootjes geven deze zetel een chique en exclusieve uitstraling. De Quinn is een echte eyecatcher in je interieur!

Bekijk de Quinn productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel:

€ 1599,-   € 1095,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Quinn Zetel

De Quinn is een prachtige aanwinst in ons assortiment en nu al een regelrechte topper. Standaard zijn de zitkussens uitgerust met “Comfort Seat” kussens, maar deze kunnen naar wens worden vervangen voor een stevigere zit, latex vlokvulling of ons allernieuwste Premium Pock-IT zitcomfort.

Met keuze uit meer dan 200 stoffen, talloze opstellingen, maten en opties personaliseer je de Quinn helemaal naar jouw wens. Wanneer jij jouw keuze hebt gemaakt, gaan wij voor jou aan de slag! Iedere zetel wordt helemaal met de hand gemaakt in onze Europese fabriek. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice