Parma Eenpersoonszetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Parma fauteuil is een heerlijke, stoere en robuuste fauteuil met een unieke zit.

Bekijk de Parma productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Eenpersoonszetel:

€ 749,-   € 495,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Parma Eenpersoonszetel

Met trots introduceren we de Parma Eenpersoonszetel in onze collectie. Een heerlijke stoere en robuuste zetel met een unieke zit.

Een verend interieur in de rug geeft deze armzetel een fantastisch comfort. Werkelijk een stoel die je geprobeerd moet hebben.

Uiteraard is ook de Parma eenpersoonszetel geheel af te stemmen op je eigen interieur. Nadat je hebt gekozen uit een van de ruim 130 stoffen wordt de Parma voor jou geproduceerd. Uiteraard doen we dat gewoon hier in Europa en uitsluitend met de beste materialen.

Een topstoel uit onze collectie nu voor een wel heel schappelijke prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice