Merano Zetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


Een model van eigentijds top design uit onze Industrial collectie. De Merano zetel is zeer comfortabel en past naadloos in ieder interieur.

Bekijk de Merano productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel:

€ 1399,-   € 995,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Merano Zetel

Een model van eigentijds top design uit onze Industrial collectie. De Merano Zetel is zeer comfortabel en past naadloos in ieder interieur.

Door zijn stoere vormgeving wordt de Merano Zetel al snel de eye-catcher van jouw interieur. De brede armleuning in combinatie met de vierkante rug- en zitkussens geven de zetel een strak aanblik. De opstaande biezen met Franse stiknaad op de leuningen en kussens maken het plaatje helemaal af. Een schitterende lifestyle zetel met karakter.

De Merano heeft een aangepast zithoek voor een optimale loungebeleving. Standaard zijn de zitkussens uitgerust met “Comfort Seat” kussens, maar deze kunnen naar wens worden vervangen voor een stevigere zit of onze exclusieve Latex Vlokvulling. Latex vlokvulling zitkussens geven een extreem zachte zit voor het ultieme loungecomfort.

De Merano Zetel wordt enkel vervaardigd uit de beste materialen die normaal alleen worden gebruikt voor zetels in het hogere prijssegment. Nu wegens rechtstreekse levering zeer voordelig geprijsd.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice