Gino Loungezetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


Een heerlijke stoere, maar o zo comfortabele zetel met een fantastische strakke finish.

Bekijk de Gino productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungezetel:

€ 2399,-   € 1695,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Gino Loungezetel

Prachtige aanwinst in onze 2018 zitmeubelcollectie.

Een heerlijke stoere maar o zo comfortabele zetel met een fantastische strakke finish. Een Gino Zetel, loungezetel of hoekzetel voelt zich helemaal thuis in een stoer of vintage interieur.

Met de juiste stoffering creëer je naar wens overigens ook net zo makkelijk de Scandinavische of landelijke stijl. De kenmerkende pootjes kunnen in blank hout of in het zwart worden geleverd. Een fantastische zetel met vele gezichten. Niet voor niets nu al een veel gekozen model door topstylisten en een echte topper in ons assortiment.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice