Eettafels

Een nieuwe eettafel kopen doe je niet elke dag. Je wil immers een tafel van goede kwaliteit met een scherpe prijs die precies bij je past. Dan ben je bij ons aan het juist adres. Eerlijk geproduceerde robuuste en stoere eetkamertafels voor een messcherpe prijs. Alle eetkamertafels zijn van massief tropisch hardhout en worden rechtstreeks vanuit onze fabrieken geleverd. Dat scheelt! Klik op onderstaande foto’s voor de collectie boomstamtafels, rechte strakke tafels of sierlijke Vitoria tafels. Er is altijd een eetkamertafel die past bij jouw wensen.

Diverse afmetingen eettafels

Onze boomstamtafel en alle overige massief houten eetkamertafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Niet elke woonkamer is immers hetzelfde. Daarnaast zijn alle robuuste eettafels zo gemaakt dat de stalen onderstellen op drie verschillen posities zijn te monteren. Zo krijg je altijd de tafel die perfect in je interieur past. Bij elke eetkamertafel kun je een PDF downloaden met alle maten en prijzen. Laagste prijs gegarandeerd! Twijfel je over de maat van een UrbanSofa eettafel? Neem dan gerust contact met ons op of ga naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

Eetkamertafel met massief houtenblad

Alle tafelbladen uit de UrbanSofa tafelcollectie zijn gemaakt van massief tropisch hardhout. Bij de productie ervan denken wij aan mens en milieu. Zo worden bijvoorbeeld alle eetkamertafels gemaakt van hardhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Zowel het hout als de complete productie is gecertificeerd. Hout is een prachtig natuurproduct. Elke eetkamertafel is daardoor uniek. Door de tafels niet te behandelen krijgen alle bladen een robuuste natuurlijke uitstraling. Je kunt onze eetkamertafels zelf behandelen of gewoon laten zoals ze zijn.

Je houten eettafel behandelen

Omdat onze eettafels gemaakt zijn van massief hout kun je ze altijd opschuren. Ze zijn dan weer als nieuw. Het is ook mogelijk de eettafels te behandelen met een kleurloze beschermer tegen vocht, vuil en vet. Hiervoor kun je UrbanSofa PRO Care gebruiken. Dit middel is door UrbanSofa in eigen beheer ontwikkeld voor het veilig beschermen van jouw houten tafel. Het blad behoudt hiermee de natuurlijke look van het hout en glimt niet.

UrbanSofa PRO Care

Het blad een kleurtje geven

Wil je een ander kleurtje? Dan kun je UrbanSofa Care & Color gebruiken. Dit middel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: intens, rustiek, grey wash en zwart. Hiermee geef je jouw houten tafel een kleur naar wens, waardoor je eetkamertafel meteen een andere uitstraling krijgt. Tevens biedt Care & Color ook een lichte bescherming tegen vocht en vuil. Na het gebruik van Care & Color is het belangrijk om ook UrbanSofa PRO Care te gebruiken voor een optimale bescherming.

Door en door massief

Het is belangrijk nog om te weten dat onze eettafels niet opgedikt zijn. Ze zijn echt helemaal massief. Een opdikking herken je aan de rand. Als je goed kijkt lijkt het alsof er twee lagen hout op elkaar liggen. Je ziet ook een naad. Aan de onderzijde zie je vaak dat de eettafel hol is. Let daar bij aankoop goed op. Omdat hout werkt is de kans groot dat bij een opgedikte tafel de rand onder het blad iets zal gaan uitsteken. Al onze eetkamertafels zijn helemaal massief. Echte kwaliteit voor de beste prijs.

Verschillende onderstellen

UrbanSofa levert verschillende onderstellen voor de eettafels. Een robuuste en stoere stalen X poot, een sierlijke en wat bescheidener X poot gemaakt van wat smaller staal en een stijlvolle wat slankere U poot. Alle drie de modellen onderstel zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit (ral9010) en metaal. Alle stalen onderstellen worden eerst gelast daarna geschuurd en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dat geeft een zeer duurzame en sterke laag die niet gemakkelijk beschadigt.

Alle stalen onderstellen passen onder alle eetkamertafels. Zo stelt u zelf de eettafel samen die het best bij u past. De stalen onderstellen passen op drie posities onder het blad. Op die manier kunt u zelf de ruimte tussen de poten bepalen. Alle prijzen die je bij ons ziet voor de tafels zijn inclusief stalen onderstel naar keuze. Geen vervelende bijkomende kosten dus. Gewoon helemaal compleet voor de beste prijs van België.