Cesano Loungezetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Cesano loungebank is een schitterende combinatie tussen vormgeving en comfort. Een eigentijdse loungezetel voor iedere woonkamer.

Bekijk de Cesano productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungezetel:

€ 2399,-   € 1695,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Cesano Loungezetel

Een schitterende combinatie tussen vormgeving en comfort. Een eigentijdse loungezetel voor iedere woonkamer.

De pootjes van de Cesano loungezetel zijn gemaakt van massief geborsteld aluminium voor een stoere uitstraling. In combinatie met de brede armleuning geeft dit de zetel extra karakter.

De Cesano heeft een heerlijk zachte lounge zit. Standaard wordt de Cesano geleverd met “Comfort Seat” zitkussens, maar naar wens kan worden gekozen voor een stevigere zit of onze exclusieve Latex Vlokvulling. Latex vlokvulling zitkussens geven een extreem zachte zit voor het ultieme loungecomfort.

Gemaakt uit de beste materialen en wegens rechtstreekse levering voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice