Calore Eenpersoonszetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!
✓  Verkrijgbaar met houten pootjes of draaipoot!


De Calore eenpersoonszetel is een unieke verschijning in ons assortiment. De Calore is een moderne versie van een retro, design fauteuil.

Bekijk de Calore productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Eenpersoonszetel:

€ 849,-   € 595,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Calore Fauteuil

Standaard wordt de Calore eenpersoonszetel geleverd met massief, houten pootjes. Daarmee lijkt de Calore een moderne versie van een retro, design fauteuil. Helemaal van nu, maar met een knipoog naar de jaren ’60.

De houten pootjes zijn optioneel te vervangen voor een metalen draaivoet. Daarmee oogt de Calore eenpersoonszetel als een hedendaagse design stoel.

 

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice