Zetels

De mooiste collectie zetels van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs vind je bij UrbanSofa. Wij bieden je een schitterend en ruim assortiment zetels in allerlei afmetingen en materialen. Van een zetel, tot hoekzetel en loungezetel, wij hebben het allemaal voor je. Je koopt natuurlijk niet iedere dag een nieuwe zetel. Het is daarom van belang alle mogelijkheden te bekijken voordat je overgaat tot aankoop van je nieuwe salon. Wat voor interieur heb je en wat voor soort zetel sluit hier mooi op aan? Hoeveel ruimte heb je en wat voor bekleding zoek je voor je salon? Wij bieden je een unieke collectie 2- en 3-zits zetels die perfect passen bij iedere woonstijl. Bekijk onze collectie en laat je verrassen.

Zetels in vele opstellingen

De zetels uit de UrbanSofa collectie zijn leverbaar in vele opstellingen. Een traditionele variant is de 3-zits in combinatie met de 2-zits zetel. Hierbij wordt de tweezits ook vaak vervangen voor twee vrijstaande eenpersoonszetels. Voor woonkamers met voldoende ruimte is het de trend om een grote driezits of vierzitszetel te combineren met 2 loveseats (1.5 zits). Voor meer symmetrie in huis kan je ook kiezen voor twee keer een 2,5-zits zetel. Wist je dat van al onze modellen de elementen te koppelen zijn? Zo maak je eenvoudig een 4 zits of zelfs een 5 zits zetel. Voor elke gewenste opstellingen is een passende zetel mogelijk.

Kwaliteit

Iets waar we bij UrbanSofa zeker niet op bezuinigen is kwaliteit. Onze zetels worden uitsluitend geproduceerd met hoogwaardige materialen. Het frame van het salon wordt bijvoorbeeld gemaakt van massief beukenhout. We gebruiken alleen stalen nosag binnenvering en de zitting vullen we met de allerbeste HR koudschuim. Ook onze stoffencollectie stellen we met de grootste zorg samen. Alle stoffen testen we eerst uitgebreid voordat ze in onze stalenboek terecht komen. Alleen de stoffen die voldoen aan onze hoge standaard nemen we op in het assortiment. Dit heeft als resultaat dat de stoffen waar je bij ons uit kunt kiezen van vergelijkbare kwaliteit zijn als de duurdere stofgroepen elders.

Stijl, bekleding en onderhoud van je zetel

Ook de stijl en bekleding zijn bepalend bij het kopen van een zetel. Zo heeft een landelijke zetel een levendige uitstraling en is een moderne zetel strakker vormgegeven. Voor een landelijke stijl wordt vaak een natuurlijke stof gekozen, moderne en stoere zetels zien we ook vaak in leder. Een stoffen zetel geeft een heerlijk zitcomfort en met een leren zetel kies je voor sterk met een strakke uitstraling. Verzorging en onderhoud van je salon. Je wil uiteraard zo lang mogelijk genieten van je zetel en deze zo mooi mogelijk houden. Het is daarom belangrijk je zetel goed te verzorgen en onderhouden.

Wij adviseren je zetel regelmatig te stofzuigen en zo vuil en huisstof te verwijderen. Hiervoor gebruik je een hulpstuk zoals een mondstuk met zachte borstel. Last van vastzittende pluisjes? Verwijder ze met een pluizentondeuse. Haren verwijder je met een witte katoenen klamme doek. Haal deze over de zetel en de haren blijven op de doek zitten. Beschikt je zetel over kussens? Klop deze dan regelmatig op, op deze manier voorkom je het klitten van de vulling in de kussens. Vlekken verwijder je door PROclean te gebruiken. Breng het aan op de vlek, laat kort intrekken en dep vervolgens met een witte schone katoenen doek op de plaats van de vlek. Belangrijk is dat je dept en niet wrijft. De kans bestaat dat je anders de vezels van de stof beschadigt. Na het lezen van al deze informatie je keuze voor ons gemaakt en direct een zetel kopen? Bekijk hier onze verkooppunten! Heb je een nog vraag over ons assortiment zetels of wil je voorzien worden van persoonlijk advies? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen met het vinden van je droomzetel! Voor vragen over onze salons kun je ons zowel telefonisch al per mail bereiken.

Je nieuwe zetel geheel naar wens samenstellen

De UrbanSofa collectie bestaat uit zetels die worden geproduceerd met materialen van de beste kwaliteit. Alle onze zetels worden bovendien geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Omdat we de kosten laag houden zijn onze zetels zeer scherp geprijsd. Omdat onze zetels geheel naar jouw eigen wensen zijn samen te stellen zit er altijd een passend zitmeubel bij. Hierboven tref je een selectie van de zitmeubels uit onze collectie aan. Klik voor meer informatie op de foto van de zetel, loungezetel of hoekzetel van je keuze. Neem met vragen over het kopen van je nieuwe zetel gerust contact met een van onze verkooppunten op.

Fabrieksverkoop zetels

Je denkt vast: dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar doordat we tussenhandelaren uitschakelen loopt jouw voordeel op tot wel 50%! Hoe dat kan? In de oude manier van meubelhandel zijn er veel partijen betrokken bij de levering van je zetel. Dit zijn stuk voor stuk partijen die hieraan willen verdienen. In de fabriek wordt de zetel geproduceerd, deze gaat via de transporteur en importeur naar de groothandel en komt uiteindelijk in de winkel waar jij hem als consument aanschaft. Je betaalt als eindgebruiker dus voor alle schakels in deze keten. UrbanSofa heeft alle schakels in dit proces uitgeschakeld. Geen importeur, groothandel en dure op en overslag, maar rechtstreekse levering vanuit de fabriek naar de winkel van jouw keuze. De hoge winsten die de uitgeschakelde partijen willen maken verdwijnen hierdoor. Daarnaast hoeven er dankzij de directe levering geen kosten gemaakt te worden voor de op- en overslag van de meubels. Dit is de reden waarom UrbanSofa zo voordelig is. Jij profiteert hiervan!