Zetel met poef


Is het tijd voor de aanschaf van een nieuwe zetel? Wil je graag jouw tweezits zetel of driezit salon inwisselen voor een zetel met poef? Bij UrbanSofa beschikken we over een grote collectie zitmeubelen, ook salons met poef, zodat er voor ieder wat wils is. De bekleding kan je helemaal zelf uitkiezen. Van leer tot katoen, er zit altijd een mooie bekleding voor je bij. Heb je toch zelf andere ideeën, dan mag je die ook gewoon aandragen en wie weet kunnen we daar ook wat mee. Bekijk snel onze collectie hoeksalons met poef en zoek jouw favoriete sofa uit.

Relaxen op jouw zetel met poef

Door middel van de poef van de zetel kan je heerlijk ontspannen na een dag werken. Een hoeksalon met poef heeft verschillende doelen. De poef kan dienen als voetenbankje of als verlengstuk van de zetel. Hij zou zelfs nog kunnen dienen als een bijzetstuk voor een dienblad met een lekker hapje en drankje om gezellig te genieten van een avond zetelhangen. Waarvoor heb jij een zetel met losse poef nodig?

Bekijk onze verkooppunten

Verschillende zitmeubelen combineren

De poef is natuurlijk te combineren met verschillende zetels. Dit is vooral handig wanneer je geen hoekzetel wil in verband met de ruimte. Met de losse poef kan je hem verplaatsen wanneer je wil. Neem bijvoorbeeld een tweezits zetel met poef of een driezit salon met poef Hierdoor creeer je toch een leuk effect en kan je aan het einde van de avond de poef weer terug zetten in de hoek en neem het verder geen loopruimte in beslag.

Kleuren en stof van de poef

Er zijn verschillende opties voor een zetel met poef. Trek je de kleur van jouw zetel door in de poef of wil je liever een andere kleur poef? Je kan bij UrbanSofa je eigen salon met poef samenstellen, geheel naar jouw wens. Dit maakt dus alle combinaties mogelijk. Het is dus ook een optie om een andere soort bekleding te kiezen, in dezelfde kleur. Hierdoor krijg je een speels effect in je interieur. Combineer je zetel met poef nog met een leuke salontafel en jouw woonkamer is gevuld!

Zetel met poef aanschaffen

Heb je jouw droomsalon met poef gevonden? Deze staat dan binnenkort te schitteren in jouw woonkamer. Het voordeel van UrbanSofa is de directe levering. Alle tussenschakels zijn uit het leveringsproces gehaald, waardoor dit ook nog eens aanzienlijk scheelt in kosten. Niet voor ons, maar voor jouw. Wij willen graag de consument tevreden stellen. Wil je graag jouw hoeksalon met poef eerst in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze verkooppunten.