Witte zetel


Een nieuwe witte hoekzetel kopen? Wij beschikken niet alleen over zitmeubelen, maar ook over salontafels, eettafels, decoratie en tapijten. Alle UrbanSofa verkooppunten zijn te vinden op onze website. Maar ook online hebben wij een wijd assortiment met onder andere witte hoeksalons dat je rustig kan bekijken. Over elk product is er informatie te lezen, waardoor al je vragen worden beantwoord. Als dit niet zo is, mag je natuurlijk ook contact opnemen en dan helpen wij je verder. Inspiratie nodig voor een wit salon? Op onze website kan je ook nog inspiratie opdoen door de foto’s van onze blije klanten.

Witte zetel als droommeubel

Een witte zetel wordt gezien als een echt droommeubel. Ze geven snel het gewenste effect en ze passen zich snel aan in elk interieur. Een Scandinavisch interieur, een modern of landelijk wit salon. Het kan allemaal. Daarom is deze witte zetel zo gemakkelijk te combineren. Al helemaal qua kleur. Een witte hoekzetel kan natuurlijk gecombineerd worden met elke kleur. Maar dan ook echt elke kleur. Je kan dit dus gemakkelijk combineren met verschillende andere producten. Zet er bijvoorbeeld een Jazz Eenpersoonszetel naast. Je zithoek is nu helemaal af!

Bekijk onze verkooppunten

Personaliseer jouw witte zetel

Bij UrbanSofa wordt er gebruik gemaakt van een duurzame productie, maar voor een scherpe prijs. Dit is al een groot voordeel voor jou als consument. Bijkomend is nog de mogelijkheid tot het personaliseren van jouw favoriete zetel. Je kan kiezen uit verschillende stoffen en leder. Elk meubel wordt volledig naar jouw wens met de hand gemaakt. Zodra jouw gepersonaliseerde zetel klaar is voor verzending, wordt dit ook nog eens rechtstreeks van de fabriek geleverd. Hierdoor is jouw gepersonaliseerde zetel ook nog eens tot wel 50% voordeliger. Extra voordelen voor jouw dus!

Wit moet wit blijven

Het is natuurlijk altijd spannend om wit te kopen. Dit geldt voor kleding, schoenen, maar ook voor een wit salon. Je wil altijd dat wit, wit blijft. Daarom is een witte zetel helemaal spannend. Er wordt natuurlijk geleefd, gegeten en gedronken op een witte zetel. Er is wel een manier op vlekken te verminderen. Wij willen je graag informeren over de krachtige reiniger UrbanSofa Textile Protector. Dit spray je op de stof en de vlekken op je zetel worden ineens een stukje minder vanzelfsprekend. Je kan weer gerust je kopje thee drinken in je witte hoeksalon. Als je hebt gekozen voor een witte leren hoekzetel, dan zijn de vlekken makkelijker er af te krijgen. Een doekje er overheen doet wonderen.

Jouw ideale witte zetel bij UrbanSofa

Ideale witte zetel gevonden? Is dit een witte leren zetel of toch een stoffen? Is het een witte hoeksalon of een U-vorm? Ieder heeft natuurlijk een eigen smaak en daar zijn wij ons van bewust. Wij wensen iedereen veel plezier met de zetel en willen dat jouw witte zetel jaren meegaat. Heb je nog vragen of tips? Wij staan je graag te woord. Onze specialisten zijn te bereiken per telefoon of e-mail en staan jou graag te woord.