U-zetel


Een u-zetel kopen is niet het makkelijkste wat er is. Een U-salon past niet in elk interieur. De U-zetel is wel ideaal voor woonkamers waarbij een L opstelling te klein is. Op onze website vind je genoeg informatie over onze verschillende zetels, ook bijvoorbeeld U-hoeksalons, en is er de keuze uit 130 verschillende stoffen om jouw zetel te personaliseren. Op deze manier is er voor ieder wat wils en kan iedereen slagen in het doen van een aankoop van een U-salon. Heb je nog vragen over de verschillende zetels en stoffen, of wil je graag hulp inschakelen? Neem gerust contact met ons op.

De u zetel als familiezetel

Doordat de U-zetel altijd een stukje groter is dan een normale zetel, is hij geschikt voor grote gezinnen en families. Je kan gemakkelijk met meerdere personen wegzakken op een U-zetel en je zit ook nog eens in een opstelling waarbij je gemakkelijk met je familieleden kan kletsen. Een U-hoeksalon heeft dus zeker een groot voordeel voor de gezelligheid en het staat ook nog eens fantastisch in een woonkamer! Een U-salon heeft het voordeel dat hij altijd gezelligheid uitstraalt, dus je kan elk gewenste kleur kiezen. Hoe handig is dat? Ga je voor lichtgrijs en stof, of toch liever voor zwart en leder. De gezelligheid wordt er in ieder geval niet minder van.

Bekijk onze verkooppunten

UrbanSofa, persoonlijk voor jou

Wij van UrbanSofa willen graag dat iedereen hun droomzetel kan vinden. Daarom bieden wij de optie om je eigen U-zetel te personaliseren. Er is keuze uit 130 verschillende stoffen en soorten leder. Door de verschillende stoffen kan je zetels in verschillende stijlen ontwerpen. Zo is er voor ieders interieur iets samen te stellen. Ga je bij de keuze van je U-hoeksalon voor stoer, landelijk, modern of toch liever Scandinavisch? Bij UrbanSofa is alles te verkrijgen. Bekijk onze verschillende modellen en geef er je eigen finishing touch aan!

Waarom UrbanSofa?

Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is. Daarom bieden wij ook alleen de beste materialen aan. Onze U-zetel worden rechtstreeks van de fabriek geleverd. Hierdoor vervallen de tussenschakels en wordt het voor de consument een stuk aantrekkelijker. Dit geeft namelijk een voordeel tot wel 50%. Ieder UrbanSofa U-zetel is het product van echt vakmanschap en dit willen we graag in jouw interieur terug zien. Wil je toch liever eerst jouw zetel testen en aanraken? Dat kan in een van onze verkooppunten door heel Nederland.

De u- zetel aanschaffen

Wil je een U-zetel aanschaffen maar heb je toch nog eerst nog een paar vragen? Bij ons is klant contact erg belangrijk. Onze specialisten willen je graag te woord staan en je helpen met jouw aankoop. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je een weloverwogen aankoop doet. Je kan ons bereiken per telefoon en email. Aarzel dus niet en wie weet hebben we binnenkort contact met jou en staat er niet veel later een UrbanSofa in jouw woonkamer te glinsteren.