Lederen zetel


Ben je op zoek naar een lederen zetel? Is je lederen hoeksalon versleten of is het gewoon tijd voor een nieuwe aankoop? Bij UrbanSofa beschikken wij over een grote collectie zitmeubelen, tafels, tapijten, decoratie en onderhoudsproducten. Er is een keuze uit 130 verschillende soorten stoffen en lederen, zodat elk product geheel naar wens kan worden gemaakt. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kan iedereen slagen met een aankoop naar zijn of haar wens. Bekijk snel onze collectie hoeksalons uit leder. Heb je nog verdere vragen, neem dan gerust contact op.

Een lederen zetel

Een leren hoekzetel in je interieur zorgt voor een strak en stoer karakter. Dit komt door de lederen bekleding van de zetel. Een stoffen bekleding heeft namelijk een wat zachtere uitstraling. De lederen bekleding is er natuurlijk in verschillende kleuren. Kies je voor een groene, bruine of zwarte lederen zetel? Het kan allemaal voor je lederen salon. Elke kleur is weer te combineren met verschillende producten. De lederen groene zetel brengt wat meer natuur in huis en is leuk te combineren met hout. Bij elke lederen hoekzetel in iedere kleur staat een grote plant ook leuk.

Bekijk onze verkooppunten

Combineren met andere producten

De lederen zetels zijn ook leuk te combineren met onze andere UrbanSofa producten. Neem nou bijvoorbeeld het Shiva Rose Tapijt met een zwarte lederen zetel. Kies er een salontafel, eettafel en wellicht een eenpersoonszetel bij en je hele inrichting van je lederen salon is compleet. Voor de decoratie bij je lederen hoeksalon kan je ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk een aantal decokussens en plaids in ons assortiment die ook prima bij de lederen hoekzetel passen. Hierdoor maak je toch je interieur meer dan af. Ben je bang voor vlekken op jouw hoeksalon uit leder? Ook daar hebben wij wat voor! Het onderhouden van je zetel is namelijk ook erg belangrijk en wordt vaak vergeten.

Waarom UrbanSofa?

Bij UrbanSofa worden je producten helemaal met de hand gemaakt. Wij leveren onze producten direct van de fabriek. Het transporteren van onze producten is altijd een uitdaging dus daarom willen wij onze transportlijnen zo kort mogelijk houden. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd zijn de tussenschakels uitgeschakeld. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw product is daarom tot wel 50% voordeliger. Dat wil natuurlijk iedereen. Bij UrbanSofa is ook alles in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf.

Lederen zetel aanschaffen

Een mooie hoekzetel van leer uitgezocht? Of toch liever een U-zetel? Bij UrbanSofa kan je jouw lederen hoeksalon helemaal personaliseren. Wij willen graag dat onze klanten met een goed gevoel hun aankoop afronden. Alle informatie over onze producten is te vinden op onze website. Mocht je toch nog met een paar vragen blijven zitten, neem dan gerust contact op. Wij vinden klantcontact erg belangrijk dus wij staan je graag te woord. Onze specialisten helpen je graag waar nodig bij het kiezen van je lederen salons.