Landelijke zetels


Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Ben je van plan je interieur compleet te maken met een landelijke zetel? Bekijk dan de collectie van UrbanSofa. Voor de bekleding van een landelijke zetel zien we vaak natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen. Met een zetel van UrbanSofa ben je verzekerd van een goed zitcomfort. Bekijk de collectie en laat je verrassen door onze landelijke salons. Hulp nodig? Onze specialisten helpen je graag. Alle UrbanSofa verkooppunten vind je op de website.

Stel je landelijke zetel zelf samen

Een nieuwe landelijke zetel aanschaffen doe je niet zomaar. Hier komen diverse aspecten bij kijken. Welk formaat en kleur van landelijk salon past het beste bij jouw interieur? De combinatie van de stijl en bekleding zorgt voor de uitstraling. Iedere landelijke hoekzetel, landelijke 3-zits of loungezetel is verkrijgbaar in meer dan 130 verschillende meubelstoffen. Zo vind je altijd een landelijke zetel die aansluit op jouw wensen. Je stelt heel gemakkelijk de zetel van je dromen samen.

Bekijk onze verkooppunten

Landelijke inspiratie

Een landelijke sfeer zorgt voor een warm karakter. Houten accenten komen vaak voor, evenals stoere accenten van leer en metaal. Kleine accessoires zoals een schedel, gewei, (schapen)vacht, sfeervol tapijt en robuuste vazen maken jouw landelijk salon helemaal af. Natuurtinten als taupe, naturel, grijs en bruin sluiten perfect aan op deze woonstijl. Door het herhalen van natuurlijke tinten ontstaat er een rustig geheel. Hierdoor kan je wat kleur aanbrengen met je accessoires, wat je landelijk hoeksalon volledig maakt. Zet bijvoorbeeld een licht roze vaas neer en een grote kamerplant.

Verkooppunten landelijke zetel

Op onze website kan je op je gemak onze collectie landelijke hoeksalons bekijken. De ideale landelijke zetel gevonden, maar je wil je hem toch liever eerst in het echt bewonderen? Via onze website zie je gemakkelijk waar een verkooppunt bij jou in de buurt zit. Hier heb je de mogelijkheid de zetel naar keuze te bekijken. Hier zie je meteen de vele materiaalmogelijkheden voor onze landelijke salons.

Vakmanschap

Alle meubels van UrbanSofa zijn een product van puur vakmanschap. Elk UrbanSofa meubel wordt volledig met de hand gemaakt. Van de eerste plank tot het laatste knoopje. Jouw zetel is geheel te personaliseren. Je weet dus zeker dat je een uniek product in huis haalt. Wij produceren graag duurzaam en houden daarom onze ecologische voetprint zo laag mogelijk. Zo maken we bijvoorbeeld briketten van restproducten, waarmee we onze hele fabriek verwarmen.

Landelijke zetel kopen

Of je nu gaat voor een kleine of grote landelijke zetel, bij UrbanSofa vind je het allemaal. Wij verzekeren je van een ruim assortiment, hoge kwaliteit en goede service. Wil je voorzien worden van persoonlijk advies op het gebied van een landelijke zetel? Vraag onze specialisten gerust om hulp, ze denken graag met je mee voor de samenstelling van jouw landelijke hoeksalon. UrbanSofa is een ware specialist als het op meubels aankomt. Hier ben je verzekerd van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Heb je vragen? Bel of mail gerust. Voor meer informatie kun je de gehele collectie landelijke salons online bekijken.