Grijze zetel


Is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe zetel? Heb je de aanschaf van een nieuwe grijze zetel nét iets te lang uitgesteld omdat je eigenlijk niet zo goed weet waar je op moet letten? Alleen de kleur van de zetel is zeker, maar alle andere aspecten zijn nog onzeker. UrbanSofa maakt voor ieder een droomzetel geheel naar eigen wens. We beschikken over een uitgebreide collectie grijze salons en zo er is altijd wel een grijze zetel die bij jou past. Bekijk onze collectie grijze hoeksalons en laat je verrassen. Alle UrbanSofa verkooppunten vind je op de website.

Een grijze zetel van UrbanSofa

Stap één van de nieuwe aankoop is gezet: je weet namelijk al welke kleur zetel je wil hebben. Een grijze zetel aanschaffen lijkt al een stuk makkelijker, maar niets is wat het lijkt. Er blijft nog genoeg over om over na te denken. Zoek je een licht grijze zetel of toch wat donkerder? Wil je een 2 zits zetel, een 3 zits zetel in het grijs of toch liever een grijze hoekzetel? Er is genoeg om rekening mee te houden bij de keuze van een nieuw grijs salon.

Bekijk onze verkooppunten

Verschillende stijlen voor in huis

Een grijze zetel is er in verschillende stijlen. Dit hangt af van het soort materiaal. Een leren grijze zetel heeft een wat strakkere uitstraling dan een grijze hoeksalon van stof. Je kan op je gemak alle mogelijkheden bij ons bekijken. Dit kan uiteraard online, maar ook bij een van onze verkooppunten. In de winkel kan je de verschillende materialen goed bekijken en een grijs salon uitkiezen wat geheel naar jouw wens is.

Een plekje in je interieur

Een grijze zetel heeft altijd een speciaal plekje in jouw interieur. Je grijze hoeksalon is waarschijnlijk de plek in huis waar je de meeste tijd besteedt. Daarom is dit een erg belangrijke aankoop. Er zijn natuurlijk verschillende soorten zetels om samen te stellen. Of je nou een hoekzetel in het grijs wil of een loungezetel in het grijs, alle opties zijn mogelijk. Kijk snel verder wat jouw voorkeur heeft.

De voordelen van UrbanSofa

De kwaliteit van een zetel is erg belangrijk. Dit vinden wij bij UrbanSofa ook. Daarom gebruiken wij graag de beste kwaliteit materialen. Ook de stoffencollectie is met zorg samengesteld. Voor de consument is het ook fijn om hier een goede prijs voor te betalen. Wij hebben onze directe tussenschakels uit het leverproces gehaald en hierdoor wordt het rechtstreeks van de fabriek geleverd aan één van onze verkooppunten. Dit scheelt enorm in prijs en is daarom een groot voordeel voor de consument. De zetels zijn scherp geprijsd en toch duurzaam. Kortom: voor ieder wat wils.

Neem contact op voor de aanschaf van een grijze zetel

Wij bij UrbanSofa snappen heel goed dat het aanschaffen van een nieuwe grijze zetel niet makkelijk is. Ondanks de uitgebreide informatie op onze website kunnen er nog steeds vragen onbeantwoord blijven. Mocht dit het geval zijn, twijfel dan niet en neem gewoon contact op. Wij staan je graag per email of telefoon te woord om je te adviseren over je grijze salon. Klantcontact vinden wij namelijk erg belangrijk en staat bij ons hoog in het vaandel.