Antraciet zetel


Is je zetel weer aan vervanging toe of ben je uitgekeken op de kleur? Wil je graag een antraciet zetel? Dat is uiteraard mogelijk bij ons. Welke stof je ook zoekt, alles is te matchen met jouw interieur. Je kan bij ons ook terecht voor een eettafel, salontafel of eenpersoonszetel. Voor de finishing touch kan je nog een leuk tapijt toevoegen. Lees snel verder en kijk welke producten wij allemaal kunnen aanbieden. Wil je onze collectie graag in het echt aanschouwen? Wij beschikken over verschillende verkooppunten waar je altijd binnen mag lopen!

Bekleding van de antraciet zetel

Met alleen de keuze voor een antraciet zetel ben je er nog niet. Hierna is er nog de keuze uit de verschillende bekledingen. Ga je liever voor een antraciet leren zetel of voor een stoffen zetel? Dit heeft wel effect op de soort uitstraling die je wil creëren. Een stoffen zetel heeft een wat zachtere uitstraling. Een leren bekleding een wat strakkere en hardere. It is up to you!

Bekijk onze verkooppunten

Weinig vlekken

In een woonkamer staat een zetel in antraciet altijd goed. Deze kleur zorgt ook voor zo min mogelijk vlekken op de zetel. Dit is in ieder geval niet zichtbaar. Erg handig wanneer er kinderen over de vloer komen. Mochten er uiteindelijk wel vlekken in de zetel komen, hebben wij ook verschillende onderhoudsproducten, bijvoorbeeld een Textile Protector. Hiermee wordt de antraciet grijze zetel goed beschermd en maak je de stof water- en vlek afstotend. Een antraciet hoekzetel wordt hierdoor ook meteen een stuk vlek veiliger.

Waarom kopen bij UrbanSofa

UrbanSofa wil graag dat de klant blij is met de producten die zij kopen. Hier willen wij ook graag een rol in spelen. Klantcontact staat bij ons daarom ook hoog in het vaandel. De producten zijn overigens ook van Europese topkwaliteit. In ons leveringsproces hebben wij de tussenschakels geëlimineerd, waardoor dit veel sneller en goedkoper kan. Dit scheelt tot wel 50% in kosten voor jou!

Antraciet zetel bij jou in huis

Na het zien van alle foto’s op onze website ben je toch ook helemaal enthousiast geworden? Zie je de zetel al in je woonkamer staan? Dat hopen wij natuurlijk. Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Stel ze gerust. Wij vinden het leuk en belangrijk om je hiermee te helpen. Neem contact op per telefoon of e-mail en wie weet staat er binnenkort een antraciet zetel te shinen in jouw woonkamer.