Toulouse no arms Eetkamerzetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Toulouse No Arms is een absoluut topdesign uit de Country & Lifestyle collectie. Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd, nu ook zonder armleuningen.

Bekijk de Toulouse no arms productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerzetel:

€ 449,-   € 319,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Toulouse no arms Eetkamerzetel

Absoluut topdesign uit de Country & Lifestyle collectie.

Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd, nu ook zonder armleuningen.

Het diepe capiton op de Toulouse wordt op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. Verkrijgbaar met diverse handgrepen op de rugleuning.

Naast zijn prachtige uitstraling is de Toulouse een heerlijke eetkamerzetel om uren in na te tafelen. Ook geschikt voor een extra zitplaats bij de zithoek.

De Toulouse no arms Eetkamerzetel wordt uitsluitend gemaakt uit de beste materialen. Een kwaliteitszetel uit het hogere prijssegment, nu voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice