Tommy Zetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


Robuust, comfort en karaktervol. Een echte zetel voor het hele gezin met de uitstraling van een exclusief designers meubel.

Bekijk de Tommy productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel:

€ 1399,-   € 995,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Tommy Zetel

Robuust, comfort en karaktervol. Dat was de opdracht toen we met de schetsen voor de Tommy begonnen. Het resultaat is om trots op de zijn.

Een echte leefbank voor het hele gezin met de uitstraling van een exclusief designers meubel.

De Tommy is maar liefst 110cm diep en is daarmee de ultieme loungebank. Gooi de kussens aan de kant en ga gestrekt voor een avondje met je favoriete serie of gebruik de rugkussens juist voor een wat actievere zit. Met de Tommy kan het allemaal.

Een heerlijke bank voor ieder interieur.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice