Skip to content
UrbanSofa Colin Hoekbank Denver Clay Owen Salontafel Vierkant
SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 17
Ook in het nieuwe jaar gaat het team van De Grote Tuinverbouwing verder met prachtige metamorfoses. Deze week gaat Djamilla aan de slag bij Sabine en Mike. Zij weten niet goed wat ze met hun woonkamer moeten doen en zitten nu vaak met vrienden aan de keukentafel. Aan Djamilla de taak om de woonkamer weer om te toveren naar een leuke plek waar je vrienden en familie kunt ontvangen. Hiervoor gebruikt Djamilla onze prachtige Colin hoekbank, gecombineerd met de ronde Paris hocker.

UrbanSofa Colin Hoekbank

Stof: Velvet Grey | Opstelling: ISL + Hoek + 3-zits

Een grote hoekbank kan uiteraard niet ontbreken.
Voor deze woonkamer heeft Djamilla gekozen voor een stoere, comfortabele hoekbank die is voorzien van vaste zit- en rugkussens en hoge metalen pboten.

Aflevering-17-Paris-hocker-530x265
Aflevering-17-Colin-hoekbank-530x265

UrbanSofa Paris hocker

Stof: Bergamo Fur Steel – hocker 80 cm

Om het helemaal af te maken heeft Djamilla er een ronde hocker van 80 cm bijgezet. Deze is voorzien van een stoere croco-print.

Aflevering 17 Colin hoekbank 2 1 530x265 1

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!