Ryan Zetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


Op zoek naar een stoere of robuuste zetel? Onze UrbanSofa Ryan zal het dan zeker goed doen in jouw interieur. De Ryan zetel kenmerkt zich door zijn stoere stiksels en metalen poten in combinatie met een heerlijke zit.

Bekijk de Ryan productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel:

€ 1399,-   € 995,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Ryan Zetel

Op zoek naar een stoere of robuuste zetel? Onze UrbanSofa Ryan zal het dan zeker goed doen in jouw interieur. De Ryan zetel kenmerkt zich door zijn stoere stiksels en metalen poten in combinatie met een heerlijke zit zoals je van al onze zetels gewend bent. Niet voor niets zijn wij al jaren de snelst groeiende fabrikant van heerlijke loungezetels.

Kies als bekleding het stoere en robuuste Gallardo Leder of ga voor een comfortabele stoffen bekleding. Kies voor een stevige zit of de ultra zachte Latex Vlokvulling. Kies voor een 100cm diepe loungezetel of ga voor de 90cm diepe actievere zit. Stijl je zetel af met een selectie uit diverse zachte kussens. Kortom, Stel je nieuwe stoere Ryan zetel helemaal zelf samen.

Jouw UrbanSofa Ryan zetel wordt speciaal voor jou gemaakt en direct vanaf onze Europese fabriek bij jouw verkooppunt geleverd. We houden de kosten laag en de prijzen scherp maar produceren altijd met aandacht voor mens en milieu. Dat wil jij toch ook?

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice