Ronde Eettafel Robin

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende formaten en diverse onderstellen!

Niets zo gezellig dan eten aan een ronde eettafel. Onze ronde tafel Robin is daarom razend populair en niet meer weg te denken uit ons assortiment.

Bekijk de Robin productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Ronde eettafel vanaf:

€ 1049,-   € 695,-

Robin Eettafel

Niets zo gezellig dan eten aan een ronde tafel. Onze ronde tafels zijn daarom razend populair en niet meer weg te denken uit ons assortiment.

Al onze eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de  Robin eetkamertafelcollectie hebben daardoor een schitterende, rijke uitstraling. Elke eetkamertafel is uniek, je haalt dus een zeer exclusief meubel in huis.

De tafelbladen uit de Robin collectie zijn tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Robin ronde eettafelcollectie biedt een keuze uit 2 soorten onderstellen. Kies voor de robuuste  zwarte, stalen X poot of creëer een landelijke chique look met de massiefhouten kasteelpoot. De prijzen op onze website zijn altijd inclusief een onderstel naar keuze.

Bij de productie van onze hardhouten tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import en een zeer efficiënt logistiek systeem garanderen wij de beste prijs van België. Dat is UrbanSofa. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle eetkamertafels in onze collectie zijn geheel massief.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice