Skip to content

Robin

Eettafel
geen
€ 1049,-
maar
€ 695,-
Niets zo gezellig dan eten aan een ronde eettafel. Onze ronde tafel Robin is daarom razend populair en niet meer weg te denken uit ons assortiment.
Ook verkrijgbaar in:
Robin
Salontafel
Robin Eettafel

Niets zo gezellig dan eten aan een ronde eettafel. Onze ronde tafels zijn daarom razend populair en niet meer weg te denken uit ons assortiment. Al onze eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Robin eetkamertafelcollectie hebben daardoor een schitterende, rijke uitstraling. Elke eetkamertafel is uniek, je haalt dus een zeer exclusief meubel in huis. e tafelbladen uit de Robin collectie zijn tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*). De Robin ronde eettafelcollectie biedt een keuze uit meerdere soorten onderstellen. Kies voor de robuuste  zwarte, stalen X poot of creëer een landelijke chique look met de massiefhouten kasteelpoot. Bij de productie van onze hardhouten tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import en een zeer efficiënt logistiek systeem garanderen wij de beste prijs van Nederland. Dat is UrbanSofa. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. De Robin eetkamertafel is geheel massief.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.