Romy Eettafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende formaten en diverse onderstellen!

Gezellig tafelen doe je met de Romy eettafel. Deze ovale tafel geeft een sfeervolle en rijke uitstraling aan het interieur.

Bekijk de Romy productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Eettafel vanaf:

€ 1199,-   € 795,-

Romy Eettafel

De Romy eettafel heeft een ovale vorm, waardoor deze niet alleen gezellig tafelt, maar ook de ruimte het best benut. De tafel is te verkrijgen in verschillende maten en met een zwart of pure steel spinpoot onderstel.

Alle eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van België. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle eetkamertafels in onze collectie zijn geheel massief.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice