Overland Zetel

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 160 stoffen!
Stel zelf je zetel samen!

De loungezetel opnieuw uitgevonden. Plof heerlijk in de dubbele rugkussens en droom weg bij je favoriete serie of film.

Bekijk de Overland Zetel productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel: 

€ 1799,-   € 995,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Overland Zetel

De loungezetel opnieuw uitgevonden. Zo laat de Overland zitgroep zich het best omschrijven.

Plof heerlijk in de dubbele rugkussens en droom weg bij je favoriete serie of film. Ga languit op de zetel en geniet van de met latex gevulde leuningen. Gooi de rugkussens eruit en de zetel is groter dan je eigen matras.

Iets actiever zitten? Leg het meegeleverde rolkussen in je rug en lees actief de krant of werk met je notebook op schoot. Dat rolkussen is ook een lekker steuntje in de nek en heerlijk om je hoofd op te leggen tijdens een wel verdient dutje op je nieuwe loungezetel.

De Overland is met recht het meest begeerde leefmeubel voor jouw nieuwe interieur.

Uiteraard leverbaar in meer dan 160 stoffen, talloze opstellingen, maten en opties. Een Overland loungezetel wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt in onze Europese topfabriek.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice