Skip to content

Rocco

Eettafel
geen
€ 899,-
maar
€ 595,-
Massieve, stoere en robuuste eettafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij onze Rocco eettafel. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling.
Ook verkrijgbaar in:
Rocco
Salontafel
Rocco
Hoektafel
Rocco
Sidetable
Rocco
Bartafel
Rocco
TV dressoir
Rocco Eettafel

Massieve, stoere en robuuste eettafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij onze Rocco tafelcollectie. Alle eettafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*). Bij de Rocco robuuste eettafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten. Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. De Rocco eetkamertafels zijn geheel massief.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.