Marbella Dining Outdoor

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit talloze opstellingen en verschillende stoffen!


Met de Marbella Dining kun je heerlijk buiten tafelen. Comfortabele buitenstoelen- en zetels van Europese kwaliteit welke je het gehele jaar buiten kan laten staan! Marbella Dining is verkrijgbaar in meerdere formaten en stoffen.

Bekijk de Marbella productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Vanaf:

€ 499,-   € 345,-

Outdoor stoffen

In de UrbanSofa Outdoor stofcollectie bevinden zich vijf hoogwaardige kwaliteit buitenstoffen van het topmerk Sunbrella. Deze bekleding is vochtregulerend, ademend en 5 jaar lang gegarandeerd bestendig tegen verkleuring.

Hierdoor zijn de stoffen uit de UrbanSofa Outdoor Collectie van de beste kwaliteit en bestand tegen alle weersinvloeden. De UrbanSofa Outdoor stoffen kunnen enkel worden gestoffeerd op de zitmeubelen uit de UrbanSofa Outdoor collectie.

Marbella Dining Outdoor

Onze Marbella Dining bestaat uit buitenstoelen- en banken gemaakt van de beste materialen. Door de vochtregulerende en ademende bekleding van het topmerk Sunbrella te combineren met het speciaal door ons ontwikkelde allweather comfortschuim is de Marbella bestand tegen alle weersomstandigheden.

Buiten tafelen doe je met de Marbella Dining!

De UrbanSofa Outdoor stofcollectie bestaat uit 9 hoogwaardige buitenstoffen van het topmerk Sunbrella. Door de unieke samenstelling zijn deze stoffen bestand tegen alle weersinvloeden, zoals regen en zon.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice