Live Edge TV Dressoir

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende onderstellen!

Het Live Edge TV Dressoir is een massieve, dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam tafels.

Bekijk de Live Edge productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

TV Dressoir:

€ 529,-   € 349,-

Live Edge TV Dressoir

Massieve dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam salontafels.

Alle salontafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke tafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Live Edge collectie biedt een keuze uit 4 soorten onderstellen (X en U) in zwart ,wit of raw metal.

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle salontafels in onze collectie zijn geheel massief.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice