Skip to content

Live Edge

Hoektafel
geen
€ 299,-
maar
€ 195,-
geen
€ 299,-
maar
€ 195,-

Live Edge

Hoektafel
geen
€ 299,-
maar
€ 195,-
De Live Edge hoektafel is een massieve, dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam bijzettafels.
Ook verkrijgbaar in:
Live Edge
Sidetable
Live Edge
TV dressoir
Boomstamtafel Live Edge
Eettafel
Live Edge
Bartafel
Live Edge
Salontafel
Live Edge Hoektafel

Massieve dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam bijzettafels. Alle tafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke tafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*). Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Onze Live Edge hoektafels zijn geheel massief.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.