Kate Eetkamerzetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

Hou je van romantisch tafelen en eindeloos borrelen in een prachtig interieur? Dan is de Kate eetkamerzetel uit de UrbanSofa collectie de juiste keus. Kies zelf een stof uit de UrbanSofa meubelstoffen collectie, kies de kleur van de poten en geeft de Kate die extra personal touch met de keus uit meer dan 8 verschillende handgrepen.

Bekijk de Kate productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerzetel:

€ 449,-   € 319,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Kate Eetkamerzetel

Het fantastische zitcomfort en de chique uitstraling maken de Kate eetkamerzetel een aanwinst voor iedere eetkamer. Het massief hardhouten frame zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig meubelstuk. De gecapitonneerde rug is het resultaat van echt vakmanschap, elke knoop wordt op ambachtelijke wijze geplaatst.

Europese kwaliteit speciaal voor jou gemaakt!

Bekijk de productfolder voor alle mogelijke opties en prijzen.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice