Joshua Zetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Joshua is een moderne zetel die past in ieder interieur. De fraai vormgegeven armleuningen met capiton en nagels geven deze zetel een luxe uitstraling.

Bekijk de Joshua productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel:

€ 1699,-   € 1195,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Joshua Sofa

Naast het exclusieve uiterlijk, zit de Joshua ook heerlijk comfortabel. Om het ultieme loungecomfort naar wens te creëren, kun je kiezen uit diverse zitcomforts.

De Joshua is verkrijgbaar in meerdere formaten en verschillende stoffen. Stel jouw Joshua naar wens samen!

Bekijk de Joshua productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice