Jaxon Loungezetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Jaxon loungezetel is een eigentijdse bank waarbij het zitcomfort evenveel aandacht heeft gekregen als het design.

Bekijk de Jaxon productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungezetel:

€ 2499,-   € 1395,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Jaxon Loungezetel

Met gepaste trots presenteren we onze Jaxon zetel. Een heerlijke zetel met een fantastische zit.

Onze Jaxon modelserie blinkt niet alleen uit in design maar zit ook nog eens heerlijk. Onze designers zijn er weer in geslaagd om een zeer eigentijdse zetel te ontwerpen waarbij het zitcomfort evenveel aandacht heeft gekregen als het design. Met zijn vastgestoffeerde zitkussens is de zetel niet alleen comfortabel maar ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Een heerlijk zetel die past in elk inrichting. De Jaxon zetel is verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen dus er is altijd een opstelling die perfect in jouw interieur past.

Ben jij op zoek naar een moderne of juist stoere zetel die ook nog eens heerlijk zit? Dan mag de Jaxon zeker niet op jouw wensenlijstje ontbreken. Kom eens naar een van onze ruim honderd verkooppunten om de Jaxon zetel uit te proberen. Succes gegarandeerd.

Heb je jouw Jaxon zetel helemaal naar wens samengesteld? Dan gaan wij voor je aan de slag in onze fabriek. Op duurzame wijze wordt jouw persoonlijke Jaxon helemaal met de hand gemaakt. Echt vakmanschap dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven. Zodra jouw unieke Jaxon klaar is wordt hij met een van de nieuwste en schoonste vrachtwagens rechtstreeks vanuit onze fabriek bij jouw verkooppunt bezorgt en kan het genieten beginnen.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice