Jamie Hoekzetel

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 160 stoffen!
Stel zelf je zetel samen!

De Jamie Zetel is een zeer geliefde elementenzetel. Door het combineren van de losse elementen kun je de zetel helemaal passend maken voor jouw inrichting.

Bekijk de Jamie Hoekzetel productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Hoekzetel:

€ 3199,-   € 1795,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Jamie Elementenzetel

De Jamie Hoekzetel is een elementenzetel en daarom geliefd bij veel projectontwikkelaars wegens zijn flexibiliteit en aansprekende uitstraling. Door het combineren van de losse elementen kun je de zetel helemaal passend maken voor jouw inrichting.

Alle elementen van de Jamie worden rondom volledig gestoffeerd. Dit geeft je de vrijheid om van opstelling te veranderen of elementen vrij in de ruimte te plaatsen. Zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig van hoekzetel naar mega 4 zitter. De ideale oplossing voor iedereen die houdt van afwisseling in huis.

Uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen is de Jamie zetel een echte aanwinst voor ieder interieur. Wegens rechtstreekse levering nu verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice