Ivy Eenpersoonszetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Ivy eenpersoonszetel is een zetel met vele gezichten. Stoer leder of romantisch fluweel, de Ivy staat het allemaal.

Bekijk de Ivy productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Eenpersoonszetel:

€ 479,-   € 279,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Ivy Eenpersoonszetel

Ben jij op zoek naar een nieuwe eenpersoonszetel voor in je interieur? Dan moet je de UrbanSofa Ivy echt even gezien hebben.

De Ivy is een eenpersoonszetel met vele gezichten. Stoer leder of romantisch fluweel, de Ivy staat het allemaal. Droom weg in een boek of zet je notebook op schoot, de eenpersoonszetel is niet alleen mooi om te zien, hij zit ook nog eens heerlijk comfortabel.

Door zijn geringe afmetingen en open ruimtes komt de Ivy ook in de kleinere vertrekken volledig tot zijn recht. De Ivy eenpersoonszetel straat kwaliteit uit. Het frame is gemaakt van hardhout en het prachtige capiton wordt helemaal met hand gemaakt. Elk knoopje en elk detail is het resultaat van echt vakmanschap.

Kies uit een van onze vele meubelstoffen en wij maken jouw persoonlijke Ivy op duurzame wijze in onze moderne Europese fabriek. Echte Europese topkwaliteit voor een super scherpe prijs.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice