Hoekzetels

Een nieuwe hoekzetel kopen is geen dagelijkse bezigheid. Bij UrbanSofa stel je eenvoudig jouw persoonlijke hoekzetel samen. Omdat meubels van goede kwaliteit jaren meegaan is het van belang goed na te denken over een aantal aspecten van je hoekzetel. Wat is voor jouw woonkamer de ideale opstelling? Welke stijl past bij jouw interieur en welke bekleding heeft je voorkeur? UrbanSofa maakt jouw nieuwe hoekzetel helemaal naar wens. Doordat we alle modellen in vele opstellingen leveren is er altijd wel een hoekzetel die bij jou past. Kies een opstelling, zitcomfort en stof en wij gaan voor je aan slag. Bekijk onze verschillende modellen en vind jouw favoriet!

Stijl en bekleding

De stijl van jouw hoekzetel samen met de bekleding is bepalend voor de uitstraling. Klopt je hart sneller door een landelijk stijl of ben je op zoek naar moderne? Bij UrbanSofa heb je een ruime keus uit vele modellen. Een landelijke hoekzetel wordt vaak bekleed met een natuurlijke stof, zoals katoen of linnen. Een moderne leefhoek zien we ook vaak in leder. Stof zorgt voor een heerlijk zitcomfort en leer is sterk en heeft een strakke uitstraling.

Alle soorten en maten

De zetels uit de collectie van UrbanSofa zijn te verkrijgen in vele opstellingen. Van een compacte hoek met een prachtig eiland tot mega grote hoekzetel. Door de diverse elementen te combineren bepaal je zelf hoe groot je leefhoek wordt. Bovendien heb je de keus uit 2 soorten hoekelementen.

Hoekzetels voor elk interieur

Dankzij ons grote assortiment, is er een perfecte hoekzetel voor elk interieur. Zoals de naam al weggeeft zijn deze zetels uitermate geschikt voor in een hoek. In onze collectie hebben we tevens hoekzetels met longchair of bijpassende poef. In de meeste gevallen kun je jouw hoekzetel zelf samenstellen. Bedenk vooraf welk materiaal het meest geschikt is. Zo is leer een materiaal wat gemakkelijk schoon te maken is. De zetel is een belangrijk meubelstuk in je huis, het fungeert als blikvanger van de woonkamer. Je brengt er vele uren zittend of liggend op door. Het is daarom van groot belang dat je zetel prettig zit en voldoet aan al je verwachtingen. Gaat jouw voorkeur uit naar een strak design of een exemplaar waar met veel kussen waar je heerlijk op weg droomt?

Rechtstreekse levering

De aanschaf van een Urbansofa hoekzetelis eenvoudig. Je gaat naar een UrbanSofa verkooppunt bij jou in de buurt om de zetel in het echt te bekijken. In de winkel staan verschillende modellen, opstellingen en stoffen die je kunt bekijken. Zodra je een keus hebt gemaakt wordt jouw hoekzetel speciaal voor je geproduceerd in onze Europese topfabriek. Het hele logistieke proces vindt achter te schermen plaats, hier merk jij dus verder niks van. Wat je wel merkt? Je bespaart dankzij de rechtstreekse levering wel tot 50% op de aanschaf van je nieuwe hoekzetel. Daarnaast verkort het uitschakelen van de overbodige partijen in het logistieke proces de levertijd aanzienlijk.

Is nog goedkoper mogelijk?

We kunnen hier vrij kort over zijn: nee. In de meubelbranche worden veel modellen gemaakt die op het oog op elkaar lijken. Toch zitten er redelijke verschillen in de prijzen. Het verschil kunnen we vaak op één manier verklaren: bezuiniging op materiaal. Dit betekent dus ook kwaliteitsverlies. Bij UrbanSofa staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij bezuinigen niet op kwaliteit, wel op de tussenhandel. Bij ons koop je een origineel Europees kwaliteitsproduct voor een aantrekkelijk lage prijs. Dat zetels qua uitstraling op elkaar lijken brengt voor jou als consument risico met zich mee. Ga niet de boot in door een namaak zetel aan te schaffen van mindere kwaliteit. Heb je twijfels over de echtheid van de zetel? UrbanSofa voorziet ieder zitmeubel van een merklabel. Ontbreekt het label? Neem dan direct contact met ons op! Pas op voor teleurstellingen en koop uitsluitend bij officiële UrbanSofa verkooppunten. Be Sure It’s Real!

Jouw ideale hoekzetel bij Urban Sofa

Op onze website doet je inspiratie voor je interieur en vind je de mooiste hoekzetels. Je kunt rustig rondkijken en vergelijken. Dankzij onze grote diversiteit in onze collectie vind je gegarandeerd een bijpassende hoekzetel. Zodra de zetel klaar is wordt deze rechtstreeks naar het UrbanSofa punt bij jou in de buurt gebracht. De rest van het traject wordt verzorgd door het verkooppunt. Deze regelen dan ook de bezorging bij je thuis. Heb je een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail of ons contactformulier.