Firenca Loungezetel

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!
Stel zelf je zetel samen!

Top model uit de UrbanSofa collectie. De Firenca Loungezetel is heerlijk comfortabel en past in zowel een landelijk als modern interieur.

Bekijk de Firenca Loungezetel productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungezetel:

€ 2499,-   € 1395,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Firenca Loungezetel

Top model uit de UrbanSofa collectie.

De Firenca Loungezetel is heerlijk comfortabel en past in zowel een landelijk als modern interieur. Door het speciaal door UrbanSofa ontworpen frame met geoptimaliseerde zithoek blinkt de Firenca uit in comfort. De afwerking met bies geeft deze eigentijdse kwaliteitszetel een stijlvol en exclusief karakter.

Actie model! Nu tijdelijk bij de Firenca Loungezetel een gratis upgrade naar Latex vlokvulling zitkussens voor het ultieme loungecomfort.

Volledig gemaakt uit materialen uit het hogere prijssegment, nu voor de beste prijs van Nederland. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice