Fiore Zetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


Prachtige aanwinst in onze Lifestyle zitmeubelcollectie. Een heerlijk comfortabele zetel met een landelijke en toch stoere uitstraling.

Bekijk de Fiore productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel:

€ 1399,-   € 995,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Fiore Zetel

Prachtige aanwinst in onze Lifestyle zitmeubelcollectie. Een heerlijk comfortabele zetel met een landelijke en toch stoere uitstraling. Een Fiore Loungezetel, gewone zetel of Hoekzetel staat in ieder interieur.

De sierlijke armleuningen met de standaard meegeleverde comfortabele armkussens geven de zetel niet alleen zijn exclusieve uitstraling maar ook een heerlijk comfort. Het prachtige capitonnage in de rugkussens maakt het plaatje compleet.

De Fiore zetel wordt geheel gemaakt met materialen die normaal alleen worden gebruikt in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs.

Het Fiore model is leverbaar als zetel, loungezetel en hoekzetel. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice