Cleveland Eetkamerstoel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Cleveland eetkamerstoel is helemaal van nu en daarmee modern, maar door de duidelijke retro-invloeden toch ook zeker van een tijdloos design.

Bekijk de Cleveland productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerstoel:

€ 239,-   € 169,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Cleveland Eetkamertstoel

De Cleveland eetkamerstoel is helemaal van nu en daarmee modern maar door de duidelijke retro-invloeden toch ook zeker van een tijdloos design.

Een echte topper in onze collectie. Industrieel, stoer en retro maar met een andere stofkeuze ook modern of juist romantisch.

De stoel past in elk interieur en staat door zijn iets gebogen rug niet alleen bij een rechthoekige eettafel maar ook voortreffelijk bij een ronde eettafel.

Leverbaar met naar keuze massief eiken of zwarte poten en alle meubelstoffen uit onze collectie.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice