Skip to content

Caro

Salontafel
geen
€ 329,-
maar
€ 219,-
geen
€ 329,-
maar
€ 219,-

Caro

Salontafel
geen
€ 329,-
maar
€ 219,-
Rond is het nieuwe vierkant. Met een prachtig blad van antiek, doorleeft hardhout past de Caro salontafel perfect in jouw interieur!
Ook verkrijgbaar in:
Caro
Bijzettafel
Caro Salontafel

Rond is het nieuwe vierkant, dus met de Caro salontafel is jouw interieur weer helemaal bij de tijd. Het gebruik van mooie materialen, zoals Sleeper Wood en zwart staal geven de Caro tafelserie een prachtige, exclusieve uitstraling. De tafels zijn leverbaar in een versie met of zonder onderblad. Ideale bergruimte voor je favoriete boek en de afstandbediening of een heerlijk, strak en opgeruimd design. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.