Caro Salontafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende formaten!
✓  Verkrijgbaar met of zonder onderblad!


Rond is het nieuwe vierkant. Met een prachtig blad van antiek, doorleeft hardhout past de Caro salontafel perfect in jouw interieur!

Bekijk de Caro productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Salontafel:

€ 329,-   € 219,-

Caro Salontafel

Rond is het nieuwe vierkant, dus met de Caro salontafel is jouw interieur weer helemaal bij de tijd.

Het gebruik van mooie materialen, zoals massief hardhout en zwart staal geven de Caro tafelserie een prachtige, exclusieve uitstraling.

De tafels zijn leverbaar in een versie met of zonder onderblad. Ideale bergruimte voor je favoriete boek en de afstandbediening of een heerlijk, strak en opgeruimd design.

Alle salontafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Caro collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke tafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is geheel massief (dus niet opgedikt!*).

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle salontafels in onze collectie zijn geheel massief.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice