Cambridge Loungezetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Cambridge is een van de toppers in de UrbanSofa Landelijke zetels Collectie. De UrbanSofa Cambridge is een heerlijke romantische leefzetel die past in elk interieur. Zoek jij een landelijke zetel met een stoere uitstraling? Dat kan!

Bekijk de Cambridge productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungezetel:

€ 2399,-   € 1595,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Cambridge Loungezetel

De Cambridge is een van de toppers in de UrbanSofa Landelijke zetel Collectie. De UrbanSofa Cambridge is een heerlijke romantische leefzetel die past in elk interieur. Zoek jij een landelijke zetel met een stoere uitstraling? Dat kan! De Cambridge is uitgerust met losse hoezen, waardoor de zetel een prachtige levendige uitstraling krijgt. De subtiele armleuningen geven deze heerlijke plofzetel een elegante aanblik.

Door de losse hoes op de Cambridge te combineren met de UrbanSofa Nature stofcollectie ontstaat een schitterende landelijke uitstraling. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de 200 andere stoffen. Er is altijd een bekleding die perfect bij je past.

De Cambridge is standaard uitgerust met de UrbanSofa ‘Comfort Seat’ kussens. Dit zijn comfortabele koudschuim zitkussens. Naar wens kunnen deze vervangen worden voor wat stevigere koudschuim kussens of de unieke UrbanSofa Latex Vlokvulling voor de optimale loungebeleving.

De prachtige Cambridge zetel wordt speciaal voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanaf onze Europese topfabriek. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice