Calmont Hoekzetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Calmont is een romantische lifestyle hoekzetel met karakter. De geheel met de hand en op ambachtelijke wijze gecapitonneerde rugleuning geeft de zetel een zeer exclusieve uitstraling.

Bekijk de Calmont productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Hoekzetel:

€ 3399,-   € 2395,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Calmont Hoekzetel

Uitblinker in de UrbanSofa Country&Lifestyle collectie.

De Calmont is een romantische lifestyle Hoekzetel met karakter. Een unieke ontwerp van onze eigen designafdeling onder leiding van Ira Ness.

De geheel met de hand en op ambachtelijke wijze gecapitonneerde rugleuning geeft de zetel een zeer exclusieve uitstraling. De subtiele wenteling in de armleuning draagt hier optimaal aan bij. Leverbaar in vele opstellingen en met keuze uit 3 type zitcomfort.

De Calmont wordt enkel vervaardigd uit materialen die normaal worden gebruikt in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice