Brisbane Zetel

  Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!
Stel zelf je zetel samen!

Altijd al een stoere Chesterfield willen hebben? Dan is er nu de UrbanSofa Brisbane. Deze robuuste zetel staat fantastisch in zowel een stoer als landelijk interieur.

Bekijk de Brisbane Zetel productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zetel:

€ 1399,-   € 795,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Brisbane Zetel

Altijd al een stoere Chesterfield willen hebben? Dan is er nu de UrbanSofa Brisbane. Deze robuuste zetel staat fantastisch in zowel een stoer als landelijk interieur. Elke Brisbane wordt met oog voor detail geproduceerd en dat straalt hij uit. Deze heerlijk loungezetel ziet er niet alleen super mooi uit hij zit ook nog eens heerlijk.

Pas de Brisbane helemaal naar je wensen aan en wij maken hem persoonlijk naar jouw voorkeuren. Je eigen nieuwe Chesterfieldzetel helemaal naar wens gemaakt en dat voor een geweldige prijs. Kom heerlijk proefzitten in een van onze verkooppunten en kies uit meer dan 200 stoffen, verschillende pootjes en diverse zitcomforts.

Heb je jouw Brisbane helemaal naar wens samengesteld? Dan gaan we in onze Europese meubelfabriek voor jou aan de slag. Alleen de beste stoffeerders mogen bij ons aan het werk en zij maken jouw zetel volgens de strengste Europese normen. Natuurlijk houden we bij de productie rekening met mens en milieu en houden we de kosten laag. Zo krijg jij jouw persoonlijke zetel ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice