Brandon Hoekzetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Brandon hoekzetel is een prachtige aanwinst in onze zitmeubelcollectie. Een heerlijk comfortabele zetel met een strakke finish.

Bekijk de Brandon productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Hoekzetel:

€ 3099,-   € 2195,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Brandon Hoekzetel

Prachtige aanwinst in onze zitmeubelcollectie. Een heerlijk comfortabele zetel met een strakke finish.

De brede armleuningen geven de Brandon een krachtige stoere uitstraling, maar door de oversteek van de zitkussens heeft deze zetel toch een landelijk en exclusief tintje.

De Brandon hoekzetel is voorzien van een geoptimaliseerde zithoek die zorgt voor het unieke UrbanSofa loungecomfort.

De Brandon wordt geheel gemaakt met materialen die normaal alleen worden gebruikt in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs.

Het Brandon model is leverbaar als zetel, loungezetel en hoekzetel. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice