Een poef met opbergruimte: praktisch en mooi!


Misschien komt het je bekend voor: Heb jij ook altijd ruimte tekort? Het is een probleem wat in veel gezinnen voorkomt. Als je kinderen hebt dan krijgt het speelgoed stukje bij beetje de overhand in je huiskamer. Legoblokken, autootjes, voorleesboeken en barbies sluipen je huis binnen. Voordat je het weet moet je eerst de zetel schoonvegen om er überhaupt op te kunnen zitten. Als de kinderen voor het acht uur journaal in bed liggen en je kijkt om je heen dan is het fijn als er geen spoortje meer te bekennen is van de ravage. Een poef met opbergruimte is één van de leuke mogelijkheden waar je dit probleem mee op kunt lossen.

Waarom een poef met opbergruimte?

De Toulouse poef met opbergruimte kun je goed combineren met de Toulouse eetkamerzetel en eetkamerzetel die je in dezelfde of juist in een andere stof kunt bestellen.

Een extraatje is dat je de poef open kunt klappen zodat er opbergruimte ontstaat voor bijvoorbeeld de verzameling knuffels. Zo wordt samen opruimen leuk. Dicht geklapt kun je hem bij de eettafel aanschuiven en je creëert een extra zit plek. Handig als er vriendjes blijven eten.

Handig, een poef bij je zetel!

De poef is één van de mooie en praktische meubels waar ik van hou omdat je hem voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Als je om wat voor reden dan ook geen loungezetel wilt of kunt hebben dan heb je met een poef bij je zetel toch de mogelijkheid om lekker je benen te strekken.

Met je zoon of dochter dicht tegen je aan een stapel prentenboekjes voorlezen of met een dienblad op je poef een leuk alternatief voor een salontafel. En zo opzij geschoven als je nog een extra zit plek nodig hebt. Ze zijn in verschillende maten leverbaar, van 50x50cm tot 70x100cm. Voor elke ruimte is er dus wel een juiste afmeting te vinden.

Een huis hoeft niet helemaal aangepast te worden als je kinderen hebt. Het mag er nog steeds een beetje uitzien als een huis waar ook grote mensen in wonen. Dus ik zou zeggen aan het eind van de dag: ”Speelgoed weg, poef bij je zetel vrij maken voor jullie benen en heerlijk genieten van een avond met z’n tweetjes in een opgeruimd huis.”

Dit bericht delen via