Auxerre Hoekzetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je zetel samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!
✓  Verkrijgbaar met recliner-functie!


Met trots presenteren wij ons Auxerre Recliner Zetel Concept! Bepaal zelf de looks, de opstelling en het aantal zitplaatsen met een luxe elektrische Relax-functie. Zo kan ook jij in de Relax tot de Max modus! Geniet van de fijne extra’s als de 3D Relax hoofdsteun en de USB telefoonlader. Bekijk de vele mogelijkheden en opties en creëer jouw unieke zetel. Heerlijk loungen doe je met de Auxerre!

Bekijk de Auxerre productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Hoekzetel:

€ 3199,-   € 2295,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Auxerre Hoekzetel

Kies uit drie verschillende leuningen, drie verschillende rugkussens, twee verschillende zitdieptes en uit een van de 200 stoffen en kleuren. Heb jij de keuze gemaakt? Dan gaan wij voor je aan de slag. Jouw unieke Auxerre wordt helemaal met de hand gemaakt! Vakmanschap van de eerste plank!

Bekijk de Auxerre productfolder voor meer informatie.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice