Skip to content

Andalusië Gold

Salontafel
geen
€ 419,-
maar
€ 279,-
geen
€ 419,-
maar
€ 279,-

Andalusië Gold

Salontafel
geen
€ 419,-
maar
€ 279,-
Houd jij van chique en shiny? Dan kan de Andalusië salontafel niet ontbreken in jouw interieur! De Andalusië tafelserie is met zijn uitstraling een echte eyecatcher in huis. Het gouden blad bevat prachtige, fijne details en is gecombineerd met een metalen onderstel. Deze is te verkrijgen met of zonder onderblad.
Ook verkrijgbaar in:
Andalusië Silver
Salontafel
Andalusië Gold
Bijzettafel
Andalusië Silver
Bijzettafel
Andalusië Gold Salontafel

Het blad van de Andalusië heeft een prachtig motief geïnspireerd uit de patronen die we tegenkwamen in de Indiase cultuur. Dit motief wordt zorgvuldig door onze ambachtslieden in het metalen blad geslagen. Het onderstel van de tafels is gemaakt van zwart metaal en geeft de Andalusië een hedendaagse uitstraling. De Andalusië is een resultaat van jarenlange kennis en puur vakmanschap. De Andalusië is in meerdere formaten en met of zonder onderblad te verkrijgen. Ideale bergruimte voor je favoriete boek of een heerlijke strak en opgeruimd design.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.