Amy Eetkamerzetel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!
✓  Verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes!


De Amy eetkamerzetel wordt geheel met de hand gemaakt en is voorzien van een comfortabel, verend interieur, zoals je dat normaal alleen in de hogere prijsklassen aantreft. Daarnaast is de Amy in drie verschillende hoogtes verkrijgbaar, waardoor de Amy ook perfect past bij bijvoorbeeld een bartafel.

Bekijk de Amy productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerzetel:

€ 449,-   € 319,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe zetel, eenpersoonszetel of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod vind je bij ons de juiste stof voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vindt er altijd een bij jouw in de buurt.

Amy Eetkamerzetel

De Amy is een prachtige, romantische en ruime eetkamerzetel uit de UrbanSofa eetkamerstoelencollectie.

De Amy zetel wordt geheel met de hand gemaakt en is voorzien van een comfortabel verend interieur zoals je dat normaal alleen in de hogere prijsklassen tegenkomt. Ontworpen om heerlijk te dineren en vervolgens ruim na te tafelen.

De Amy eetkamerzetel wordt geheel naar wens gemaakt. Zo is de stoel te personaliseren met een keus uit meer dan 200 meubelstoffen, bronzen of chromen nagels, vier verschillende grepen en diverse pootkleuren.

Deze eetkamerzetel met karakteristieke armleuningen en prachtig capitonnage is een sieraad voor elk interieur. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice